Kärleksunge

Igår hade vi en intensiv dag så det blev ingen tid över för bloggande...
Efter frukost tog jag med min lilla loppa på en promenad i det fina vädret, hon älskar verkligen att ligga nerbäddad i vagnen elller bilstolen. Så fort vi tar på henne ytterkläder så somnar hon eller bara ligger och njuter. Under tiden så dammsugade och svabbade min man lägenheten! Så nu är här rent och fint igen!
Sen stod det badning på schemat, första gången vi badade prinsessan så var det ju inte allt för uppskattat. Men denna gången gick det bättre, hon gnydde lite emellanåt men väl under vattnet så var det okej...
Sen kom Emelie på en snabbvisit och där efter morbror Uffe. Han hade med sig en massa fin MFF kläder till Minja så om nån vecka när ho växt till sig kommer hon bli superfin  sina blåvita kläder!!!
Fram emot kvällen var det besök på schemat igen, Jenny, Dorfen och Egan kom för att mysa med vårt lilla underverk. Fick en massa fina presenter igen och så hämtade vi lite mat och åt tillsammans. Blev en supermysig kväll och Minja var supernöjd!



Idag ska mannen min snart iväg och spela fotboll och undertiden kommer mina föräldrar och håller mig sällskap. Sen ikväll släpper vi iväg mannen på 25-års fest. En av hans bästa vänner som bor i London är hemma för att fira sin dag och prinsessan är fortfarande lite för liten för sånna tillställningar. Så hon och jag följer med mamma och pappa till några vänner istället och äter kvällsmat så hämtar mannen oss sen inatt när han kör hem.


Jag tycker det är som mest mysigt när min bebis har pyamas på sig, då är hon sådär varm och gosig och luktar underbart gott... Tyvärr så är hon ju en liten slabbfia så det går åt nästan en pyamas per natt haha!

 


Nu är mormor och morfar på ingång så nu får vi avsluta!

Älskar dig min underbara fina dotter <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0