Knorrig dag

Jag älskar att se mina två älsklingar tillsammans! Känslorna i mitt hjärta när jag tittar på dom är obeskrivlig...
Det är många som varnat och berättat om hur prövande den första tiden är för förhålandet efter att man fått en bebis. Nu har det inte gått jättelång tid än men fram tills nu kan jag inte hålla med. Vi har det så himla bra tillsammans, inget gnäll och inget tjat. Det känns som att vi hittat bra roller och hjälper varandra så gott det går.
Jag skulle göra allt för att min lilla familj ska må bra, dom är ju det finaste jag har!


Detta är kärlek!

Idag har vi bara tagit det lungt, inga besök och inget farande... Bara en massa hemmamys! Mitt lilla hjärta har haft lite knorr i magen så det är mammas och pappas famn som gällt mesta delen av dagen =)
Men det är så himla mysigt att ha henne sovandes hos en så det gör absolut ingenting!

Vi var ute alla tre och gick en runda imorse och det var supermysigt! Tyvärr så är ju vädret lite till och från nu så rätt vad det är så regnar det, men vi klarade oss undan det ganska så bra!



Tim kom och hämtade oss efter festen igår, prinsessan var så snäll hela kvällen!


Nu ska vi snart äta fläskpannkana som mannen min gjort! Imorgon börjar han jobba igen och det ser vi inte alls fram emot! Det är så fantastiskt underbart att ha honom hemma hos oss hela dagarna. Då kan vi mysa och pussas en massa, bara att ha sällskap när man äter är ju jätteskönt. Men vi ska nog klara oss ändå, lilla muminbebisen och jag även om vi kommer längta efter pappa en himlans massa!!!


Ynklig liten loppa...

Nu ligger hon här, mätt och glad med en väldig hicka. Hon har hicka flera gånger om dagen min flicka. Det hade hon väldigt ofta redan i magen och det har fortsatt nu, men hon verkar inte särskilt besvärad av det så det är ju skönt! Dags för lite mys innan maten <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0