Mitt glada barn!

Denna underbara sommaren som hälsat på idag gör oss så glada!
Jag och Minja har träffat Madde och Olivia idag, fikat i parken, gått en runda på stan och lekt hemma hos oss, en toppendag helt enkelt!

I torsdags var jag på Nicoles brors student. Jag trodde inte att vi skulle ha så himla roligt som vi faktist hade, min älskade vän Stiffe kom med så vi tre fick en helkväll. Minja sov hemma hos sin mormor å morfar och hade med det jättemysigt! Jag kom ju iof hem senare på kvällen till min lilla loppa sen mös vi heeela fredagen!

Förra lördagen var jag och min älskade man på dejt =)
Vi gick till Bastard och åt jättegott och sen drack vi lite vin innan mamma hämtade oss. Det var en supermysig kväll och deras mat är bara helt oslagbar!



Hittade ett lite äldre foto på oss, här är hon nog ca 2 månader... Ja man ser ju var hon fått sin sovstil ifrån haha!

Nä nu är klockan snart 20.40 och min lilla ficka är fortfarande vaken och glad som vanligt... Får prata lite allvar med henne och sen natta henne =)
<3



<3

Min knasunge



Det här är min bebis i ett nötskal!

Hon har så mycket skit för sig nu, hon kommer på nya ljud och miner varje dag och älskar uppmärksamheten. Hon har hittat sina fötter nu och dom är riktigt roliga!!!
Idag fick hon smaka på mat för första gången. Hon blir 4 månader imorgon så vi tjuvstartade med en dag =)
Det blev palsternacka. Tim filmade det eftersom jag väntade på en rolig min... Men hon verkade gilla det så det blev inga miner utöver att hon var glad!

Jag och Minja har varit nere hos mamma i höllviken och sytt idag. Förra veckan sydde jag en suflett till vagnen med hjälp av Rebecca. Idag blev det en sittdyna. Så nu är min vagn riktigt pimpan och jag är helnöjd!

 

 
Bilder på sittdynan kommer en annan dag!

Min lilla älskling somnade vid kl 18.20 idag och vaknade glatt igen kl 19.10... JÄTTEBRA! Hon var så trött idag efter allt syande och matprovning, uppe på det så har hon badat med mig. Jag älskar att bada med henne och hon tycker vattnent är toppen! Men nu är hon alltså vaken igen så snart blir det nattning rond två!



<3

En bit mörk choklad nu så är kvällen räddad!

Inte en sekund till ifrån min dotter

Igår var vi på Millians dop. Det var superfint och jättetrevligt. Min mamma kom och hämtade Minja ganska så tidigt och åkte hem till vår lägenhet och mös. tanken var att jag så småningom skulle komma hem och att mamma skulle hem till sig. Tim jobbade på sin väns bröllop så han var inte heller hemma. Men så hade vi jätteroligt på dopet, eller festen som det blev. Och jag tyckte synd om mamma som skulle sitta ensam i lägenheten hela kvällen så vi bestämmde att hon skulle ta med sig min lilla loppa och åka hem till Höllviken. Jag tyckte att det var lite jobbigt att hon skulle sova borta men samtidigt så vet jag ju att hon har det superbra hos mamma. Men sen kom jag hem vid ca 21.30 eftersom jag var så himla trött, och när jag kom hem och Minja inte var här (vilket jag ju visste) så började jag storgråta!!! Jag mådde jättedåligt och var så fruktansvärt ledsen över att hon inte fanns här så jag kunde pussa på henne!
Så jag fick ringa till mamma och Tim och gråta i 40 min sen lugnade jag ner mig och tog en bit mörk choklad och lite saft och tittade ite på tv innan jag gick och lade mig.
Inte för att jag sov så bra, jag låg bara och saknade min bebis men när det blev morgon och mamma kom in med mitt hjärta så blev jag sådär löjligt lycklig och har inte slitit mig en enda sekund från henne sen dess haha stackars unge!
Nä det är helt sjukt vad jag älskar mitt barn hon är en del av mig ju och det är inte meningen att vi ska vara ifrån varandra! Så nu kommer det nog dröja innan jag vill lämna henne en hel natt igen =)

 

 

Tack min underbara Tim för att du älskar oss som du gör, du är världens bästa pappa <3

RSS 2.0