Min lilla flicka blir stor

Veckorna går fort nu... I lördags hade vi lite ölprovning här hemma. Det var jag, Tim, Minja, Mamma, Pappa, Crille, Millan, Tims pappa Tommy, Ingela, farfar och min kusin Caroline. Alla hade med sig två olika sorters öl vars och en maträtt som skulle räcka till alla. Det blev en hellyckad kväll med massor av god mat och många olika roliga sorters öl att prova. Jag tror iaf att alla hade kul och njöt av kvällen.





Tidigare på dagen var vi hemma hos Tims mamma och åt lunch. Där var en massa folk på besök, Mickes brödrar med familjer så det var fullt hus!
Det blev storlunch och Minnis fick en massa komplimanger som hennes mamma blev glad för =)

Det blev även lite firande av morsdag i lördags, Anki fick en sjal av Tim å Robbe.
Min mamma fick ett linne och ett armband av mej och Crille. Hon är världens bästa min mamma!
Det finns ingen som henne. Att det kan rymmas så mycket kärlek och omtanke i en kropp är nästan helt oförståligt. Och hon kan allt!!! Vad man än ber henne om eller frågar henne så kan hon det och gör det.
Jag älskar och älskar henne sååå mycket!

Och så blev jag firad, för första gången i mitt iv så fick jag vara med på morsdag och vara en del av den!
Jag fick ett par träningsbyxor som jag velat ha länge och två jättefina träningstoppar. Jag blev jätteglad och det kändes verkligen speciellt att detta året är jag mamma, precis som min mamma!!



Hon har blivit så stor min älskade prinsessa! Vi var på bvc idag och nu väger hon 6460g och är 62 cm lång!
Hon skrattar alltid och är så otroligt nöjd med livet. Hon somnar ungefär vid 19-20 tiden på kvällen och sover till ungefär kl 8 på morgonen. Där emellan äter hon två gånger. Ibland kan jag lägga henne i min säng och lura henne att sova ett tag till =) Fast först ligger hon och pratar och skrattar som hon alltid gör när hon vakat. Igår fick jag sovmorgon till kl 10.30! Det är underbart att lägga över henne i min säng brevid mig och se henne så lycklig. Det värmer så djupt i hjärtat och starten på dagen blir alltid underbar!
Hon är superduktig på att ligga på magen och kan hålla huvudet högt upp! Och givetvis är tvn en favorit =)
Hon har även börjat leka med saker nu, hon greppar tag om saker och leker med dom och skrattar. Det har gått fort!

Avslutar med en puss till min underbara pappa!!!!

Kärlekens barn <3

Dom flesta människorna kan ju förstå och tänka sig att när man får barn så väcks en kärlek innom en som inte liknar något annat... Men exakt hur starka dessa känslor är kan nog ingen förstå som inte själv fått barn. Det går inte att föreställa sig hur det känns i en mammas hjärta eller hur mycket livet förändras efter att man fått ett litet barn.
 Innan jag fick Minja så levde jag för att jag ville leva, för att jag älskade mitt liv. Men nu när hon finns här så är det annorlunda. Nu lever jag för henne, för att vara hennes mamma och finnas där för henne när helst hon behöver mig. Det är ett helt nytt sätt att leva och jag älskar det något så fruktansvärt mycket. Mitt, eller vårt liv är fantastiskt och att vakna på morgonen med min lilla flicka känns som den finaste gåvan man kan få.
Det finns ingenting jag inte skulle göra för min dotter, hon är det finate i mitt liv och min kärlek till henne är oändlig!





Tack mamma och pappa för att ni älskar mig så mycket som jag älskar min dotter, nu förstår jag varför ni är rädda om mig och jag vet vad det innebär att ha någon som är ens ALLT <3

Nu ska vi hejja på MFF!

Mitt hjärta är fortfarande lite gnällig och magen är dumm, så nu har vi köpt ny ersättning för att se om det blir bättre. Jag slutade ju amma henne för lite mer än två veckor sedan så nu får hon bara erättning. Jag hade ingen mjölk och hon blev bara ledsen så jag ville inte bråka med henne, och detta funkar super för oss alla! Nu ska vi bara hoppas på att den nya ersättningen funkar!

Idag var Maria här och hälsade på och Minja fick två jättefina klänningar. Hon kommer bli superfin till sommaren!

Filmen vi såg i lördags var superra! Så det blev en mysig kväll och sen åkte vi ner till Höllviken och sov där. Igår målade jag färdigt min gungstol och Minjas hyllor, så nu börjar det bli riktigt fint på hennes rum!

Nu ska vi gå och byta om till vinnarkläderna och hejja på MFF!!!!!

                              

                                         

                                                 Älskar dig min prinsessa!

Biokväll för mamman å pappan

Igår kom Crille å Millan och åt kvällsmat med oss, lite vin och en hel massa skratt gjorde vår kväll mycket trevlig! Det blev fläskytterfilé med klyftpotatis, grönsaker i ugnen och sås. När vi sen skulle bestämma efterrätt så kunde inte jag och Tim enas. Så han gjorde chokladfondant, som Millan älskar, och jag gjorde lchf-pannacotta med hallon. Så det blev dubbel efterrätt men det var ingen som klagade på det haha!

 

Idag har mitt hjärta varit lite gnällig, lite taskigt i magen så vi får hoppas att hon är gladare tills ikväll. För ikväll ska jag och min man på bio!!! Vi ska se "Dark shadows" med Johnny Depp. Och då åker lillpluttan hem till sin mormor och morfar för att mysa och busa lite. Efter bion åker även vi till höllviken och sover där.
Jag har ju startat ett projekt =) Har köpt ett soffbord som jag slipat ner och målat vitt, och oj så fint det blev! Sen gav jag mig på gungstolen med. Den är nedslipad och pappa har hjälpt mig att måla den en gång så jag tänkte måla färdigt den imorgon.
Vi har även fått ett superfint badrum nu! Tims vän hjälpte oss att lägga trätrall på golvet och så köpte vi nytt duschdraperi och badrumsmatta. Nu är det bara spegeln kvar som ska upp sen är där som nytt!

Mitt lilla hjärta är så himla söt nu, hon har hittat sin tunga, så nu viftar den utanför munnen HELATIDEN! Hon skrattar nästan hela dagarna igenom och värmer mitt hjärta som inget annat!
Hon väger 6120g och är 61,5 lång. Hennes nacke har blivit mycket stabilare så nu behöver man inte hålla hennes huvud mer! Hon är så duktig, min lilla prinsessa <3

Avslutar med lite morfar-Minja-mys!


<3

Vaccination och MFFvinst

Igår vaccinerades min lilla älskling. Jag har haft en massa ångest inför det, dels för att jag inte kännt att jag vill ge henne vaccinet men ochså för att jag inte vill att hon ska få ont..
Så Tim fick hålla henne och jag gick ut från rummet. När jag kom in igen så grät hon en liten liten skvätt sen var det bra igen. Dagen igår var okej men idag har min plutta varit lite ynklig, vill mest bäras runt på och det får hon! Hon får precis vad hon vill, min prinsessa!



Idag spelade MFF mot hif och självklart vann pappans MFF!
Minnis hejjade på pappans lag eftersom han tyvärr va tvungen att jobba idag...


Det började toppenbra...


Senh ade jag en slagen häjlte här hemma...


Och mer mys blev det <3

Hon är så underbar min lilla bebis. Det går inte en sekund utan att jag saknar henne när jag är ifrån henne. Åhh som jag älskar henne!

Imorgon hoppas vi på bättre väder, det har ju varit varmt idag men regnet kan vi vara utan!
Så vi ska kalla på solen inatt och hoppas att han tittar på oss imorgon.

Annars så fortsätter jag med mitt LCHF och mår superbra, jag har så mycket energi och känner mig stark och glad. Det enda som är skitjobbigt är att jag inte ser så mycket resultat... Det känns inte som att jag går ner nåt och det gör mig jätteledsen! Jag vill ju bli fin nu och slippa denna dumma kroppen!
Jag vet att det kan ta ett tag för vissa innan det händer något men det är så drygt att vänta. När man anstränger sig så mycket men inte ser resultat så känns det tufft... Men jag ska kämpa på och hoppas på att det snart ger med sig!

3 månader och helt fantastisk <3

Idag blir min älskade fina dotter 3 månader gammal!
Tänk att det är tre månader sedan jag låg där på sjukhuset med henne på bröstet och bara undrade vem hon var. Funderade på vem hon skulle bli och hur hon kommer att se ut...
Och nu vet jag, hon är den mest underbara, fantastiska flickan på jorden. Hon är min vackra, snälla lilla dotter och jag älskar henne så mycket att jag själv ibland har svårt att förstå.
Jag kan knappt minnas hur mitt liv var innan hon kom, vad var viktigt och vad var kärlek?
Den kärleken som fyller ens kropp den dagen ett barn kommer till en är otrolig, helt obeskrivlig och ibland ofattbar.
Hon är den finaste gåvan jag någonsin fått och jag är så otroligt tacksam för att hon kom till just mig.
Jag älskar dig min fina Minja!



Du är mitt allt, min dotter, allt jag någonsin önskat <3

Hos läkaren med en snäll unge

Idag har jag och min älskling varit med Minja båda på BVC och på sjukhuset. Nu väger hon 5920 g och är 61,5 lång! Min stora flicka!!! Det är galet så fort tiden går.
När minja föddes så trodde läkarna att hennes höft klickade så va var och gjorde ultraljud på henne när hon var 6 dagar gammal. Allt såg bra ut men dom gör ändå uppföljning på henne och där var vi idag. Hon blev röntgad och klämmd på och allt såg bra ut! Väldigt skönt!
Vi tog en lunch i stan och sen fick jag välja ut nya saker till badrummet! Ett duschdraperi, en matta och två korgar till tvål å sånt :) tack älskling! Så nu är fått badrum finfint!
Ikväll ska jag å Minnis åka och kolla på ett soffbord som jag är sugen på... Hittade det på blocket så vi får se om det är nåt fint!? I så fall säljer jag det jag har!
Nu har jag placerat mitt barn i sängen och mig själv på en stol på balkongen i denna underbara sol! Det är sommar i luften och jag bara älskar det!
RSS 2.0