Jobbdag

Idag har Tim varit pappa heeela dagen och jag har jobbat. Det va verkligen superkul att jobba och få använda teckenspråket igen. Jag kan sakna det så mycket att det kryper i fingrarna på mig!
Jag tolkade på en pysseldag så gissa om jag har fått inspirarion nu!?!! Jag önskar bara att jag hade ett helt hus att pyssla i och att jag hade en himla massa pengar att köpa fint pyssel för :)
Men debna månaden ch hoch jag har inte ett öre över fast att månaden inte börjat än haha så det blir inget pyssel nu iaf, utöver det jag har hemma då såklart :)
 
Igår var jag med mamma och Minja på barnloppisen i Höllviken och köpte en himla massa fina saker till min lilla tjej. Vi hittade en massa roliga leksaker, två helt nya par skor till i vinter å lite fina kläder!! Jag är jätteglad!
 
 

Bebismys

Så otroligt mycket jag njuter av mitt liv! Min underbara fina lilla prinsessa är det mest fantastiska jag varit med om! Varje dag med henne är det finaste priset man kan vinna.
Vi har det så bra, jag, Minja, Tim och alla runtomkring oss som vi älskar...
Jag hade inte kunnat haft det bättre!
 
Idag var vi och träffade två gamla barndomsvänner, Sophie och Sophie. Den ena Sophien har fått en liten flicka för en månad sedan och oj så liten hon är. Man glömmer otroligt fort hur små dom faktist är när dom är nya =)
Jag vet inte ens om jag tror på att min tjej faktist varit så liten!?
 
Sophie och hennes Smilla
Andra sophie med min älskling
Igårkväll spelade Tim fotboll. Under tiden målade jag två tavlor till minjas rum. Jag visste precis vad jag ville ha på väggen i hennes rum men har inte hittat tavlorna nån stans =) Så jag tog fram dukar och färger och målade dom själv. Måste erkänna att jag blev äckligt nöjd med dom haha!
 
Man ser inte hela tavlorna men ett smakprov iaf...
 
Sen har jag spikat upp lite ramar med fotton idag. Valde bara svart/vita kort och det blev jättefint, självklart fotton på Minja!
Har även satt in fotton från dopet i hennes lilla dopalbum.
 
Imorgon ska jag träffa Emelie på morgonen, hon kommer hit och dricker lite kaffe med oss och snackar skit.
Sen på eftermiddagen ska jag åka till swedalaoutlett med mamma och kolla lite. Jag fick en rabattkupong från tidningen på 50% på en valfri vara så vi får se vad vi kan fynda... Sen på kvällen följer jag och mini med ner till Höllviken och myser med mormorn. Morfarn är bortrest på jobb så honom får vi sakna isället.
Och lördag morgon! Denna morgonen ser vi fram emot! Då är det barnloppis i Höllviken!!!
Folk i Höllviken tenderar ju att köpa ganska så fina kläder till sina barn från bra märken haha så här kan man fynda som bara den! Jag var där förra gånen, för ca 6 månader sedan med min mamma och Michaela och hittade en hel del fint. Nu ska vi åka dit och ställa oss en halvtimme innan dom öppnar så att vi verkligen kan roffa åt oss finheter!!!
 

Min lilla Lo

 
Så Gunilla, nu kom bilden äntligen!
Jag har lovat Annikas Mamma, Gunila, att jag ska lägga upp bilden på min lilla Lo i sin nya mössa så nu blev det gjort!
 
 
I lördags överraskade vi Annika som nyss fyllt 50 år, vi samlades hela familjen och vännerna utanför deras hus. Hon trodde att dom skulle på restaurang så när vi ringde på dörren och Annika öppnade så blev hon väldigt överraskad! Det blev en toippenkväll med en massa god mat. Mini skötte sig utmärkt som vanligt och fick en massa beröm av alla =)
Bilden ovan är på Mini och Gunila, en av mina trogna läsare =)
 
 
I fredags var jag, mamma och Minja en runda på Mobilia och kollade lite i affärer. Minja och hennes mormor delade på en shailatte, mums sa Mini!
Så gott att dom kletade det på sin näsor!
 
Efter att vi firat Anika i lördags så sov Minja i Höllviken hos sin mormor och morfar. Tim jobbade och tanken var att jag skulle träffa en vän ute men det blev inget så jag gick och la mig istället. Igår hämtade mamma mig och så åt vi fondue på kvällen, min och pappas favorit!!
 
Idag är Tim ledig så vi ska snart iväg och handla lite. Jag var uppe vid 6 imorse med min lilla pingla, sen powerwalkade vi (jag, loppan sov) i en timme.
 
 
 
Jag har ju glömt å berätta att jag och min prinsessa har varit ute och cyklat för första gången i torsdags! Vi tog en runda med Elin och Millian och Minja gillade det! Skönt at kunna ta cykeln on man inte orkar gå eller måste komma iväg fort!!
 
 

Vi räknar ner!

Nu är det bara EN dag kvar sen åker jag och Elin till Ullared! Tänk att man kan längta så mycket efter att handla haha! Det ska verkligen bli så himla roligt, jag har längtat i en halv evighet efter att åka dit och snart bär det av! :)
Det bäata är att Elin längtar precis lika mycket och vi har pratat om det varje dag nu sen vi bestämde datum :)
Får se sen hur mycket fint jag kommer hem med till min lilla tjej!
(och lite till mej å tim)
 
Ikväll hörde jag Mini gruffa lite så jag gick in och kollade till henne, hon sov gott men låg på mage! Det har aldrig hänt förut!!
Så jag vände på henne och hon fortsatte sova lika gott som alltid!

Fina tänder igen

Igår var jag hos tandläkaren... Jag har vetat i över ett år nu att jag har hål i iaf en tand, men så har jag bara dragit ut på tiden... Och ju längre tid det har gått destu mer övertygad blev jag om att det var ett eller två jättestora hål som inte skulle gå att laga utan att jag skulle behöva rotfylla eller dra ut tänderna och det var jag inte så sugen på =)
Men så tog jag mig i kragen och gick dit. Jag hade ett litet hål och en liten början till ett annat... Ingen rotfyllning med andra ord haha!
Jag har ingen skräck alls för att gå till tandläkaren igentligen men jag kan inte borra utan bedövning, och det är den där bedövningen som jag tycker är obehaglig. Den sitter i så länge på mig och jag brukar råka bita mig i kinden eller tungan så jag pratade bara med stängd käke hela kvällen!
 
Minja är på god väg att snart kunna krypa. Hon kravlar med armarna och juckar med rumpan, ibland kommer hon upp på knäna en bit med hon har inte helt klämm på det än. Men jag tror det kommer snart!
 
Och min lilla loppa älskar att gunga. Vi fikade med Madde och Olivia igår och gungade lite efter det... Hon skrattar och riktigt njuter av att gunga, helt underbart att se!
 
 
Minja och Olivia på fikastund
 

 
Idag har vi inga större planer. Vi ska nog ut och gå lite med Ein och Millian om någon timme annars en oplanerad dag...
Minjas pappa ska träffa en vän ikväll så vi får underhålla oss bäst vi kan =)
 
 

En dag i Köpenhamn

Igår var jag coh min lilla familj med min mamma och pappa i Köpenhamn. Vi började med att äta brunch på en restaurang med en massa gott! Sen gick vi till saluhallarna där vi köppte lite färska örter, oliver och ostar. Helt fantastiskt ställe där, tänk om vi hade haft sånna saluhallar här i Malmö så man kunde köpa helt färskt kött och grönsaker!!!
Sen åkte vi till djurparken och tittade på alla djuren. Minja var så trött är vi kom dit så hon var tvungen att sova lite...
Men efter ett tag vakade hon, lika glad som alltid för att titta på alla djur. Elefanerna och girafferna imponerade inte så mycket men gätterna däremot, dom var roliga! Man kunde gå in till dom och mata dom så jag och min lilla loppa gick in. Hon till och med klappade dom!
Dagen avsutade vi med lite glass innan vi åkte hem. Minja ääälskar glass =)
 

Det var en helt underbart mysig dag tillsammans med dom bästa i världen! Och mitt lilla gryn är så fantastiskt snäll och duktig. Aldrig att hon gnäller, skriker eller gråter! Hon är bara så nöjd och njuter av livet. Bara hon får vara med så är hon glad!
 
 

Världens bästa mamma <3
 
 
Idag har jag jobbat för första gången sen jag gick hem på mammaledighet. Det var riktigt roligt och gick bra, jag var lite ringrostig med efter ett tag så rättade det till sig!
Mini har varit med sin pappa hela dagen, nu är dom på kalas hon Minjas kusin Alice. Jag är ensam hemma sen någon timme och har så otroligt tråkigt så det är knappt sant. Jag trodde att det skulle vara mysigt att få lite tid för mig själv men det är det verkligen inte! Jag känner mig rastlös, ensam och halv. Det är inte meningen att en mamma ska vara utan sin lilla bebis såhära!!! =)
När hon sover eller om jag tar en långdusch så är det skönt att vara "ifrån" henne lite men nu kan jag inte ens gå in till henne och lukta lite på henne eller ge henne en puss i smyg och det är jätte fel! Nä jag vill hellre ha min bebis hos mig lite för mycket än lite för lite!
 
 

En helg i Höllviken

Helgen spenderade jag och min lilla tjej i Höllviken. Min pappa var iväg på jobb torsdag-lördag så jag och Minja sov över hos mamma torsdag-fredag. Sen på fredagkvällen kom underbara Magdalena och mös med oss. Jag lagade torskfilé med blomkålsmos, vitvin-och fiskfondsås och stekta morötter med vitlök. Det var supergott och vi hade en helt fantastiskt mysig kväll.
På lördagen åkte jag och Mini ner till Höllviken igen och busade med mormorn och morfarn och sov över, sen tidigt på söndagmorgonen kom Tim ner och åt frukost med oss.
 
Annars har vi lekt en massa med Elin och Millian, sån underbar tur att vi har dom, mitt liv hade inte varit i närheten av så bra som det är om vi inte hade haft dom. Vi är liksom på samma ställe i livet med mycket lika åsikter och värderingar. Vi kan sitta i timmar och bara prata om allt och ingenting. Med henne kan jag vara med själv och vet att jag kan prata om allt och få en massa bra råd tex om barnen och allt annat man kan tänka sig. Och så himla roligt att Minja och Millian har varandra! Det är ju en så sak som man alltid önskat, att ens barn ska kunna växa upp med en vän som kommer finnas kvar för alltid. Så som jag har Anna och Adrian! Så har ju Minja förmodligen Millian, Bella och Olivia! Underbart!
 
 
Jag är så himla jätteglad för min bästa farfar som ska få nytt kök! Annas Jabob ska lägga golvet till honom nästa fredag sen kommer det snickare och sätter in nya luckor och skåp där! Det ska bli så kul att se hur det blir, nu har har orginalköket kvar och det är 50 år gammalt så det ska bli såå kul att han får nytt kök!
Sen nästa vecka ska jag äta sushi med farfar och kusin Caroline. Farfar har aldrig ätit sushi och Carro är ingen storätare av det så jag tänkte ta med dom till Saiko i Malmö och äta där, den sushin är ett mästerverk! Ska bli kul att se om dom gillar det Jag får ju inte alls äta det med allt ris men jag har tänkt länge att jag måste unna mig en kväll för jag är jättesugen på det!
 
En bild från nu i sommras efter en dag på stranden. När vi kom hem fick hon plaska i baljan på terassen. Hon älskar vatten så det är skönt! Min lilla flicka hade verkligen behövt sig ett bad idag! Men snart ska vi ner till hennes mormor och fika med henne och Elisabeth så det får skjutas på till imorgon...
 

Livet var svårt

Min lilla plutta hade det inte lätt igårkväll. Tårarna sprutade och läppen darrade och livet var bara så orättvist. Hon har blivit snorig så när jag skulle snyta hennes näsa med nässugen så brast det, sen skulle jag dessutom plåga henne med näsdroppar, min lilla skrutt!
Men hon sov gott och vaknade jätteglad kl 5 imorse... Hennes pappa tog morgonen, tack snälla!
Nu sover hon en liten runda igen på min mage, det är så himla mysigt att ha henne snusandes så nära, varm och mjuk!
 
Snart kommer Becca hit och leker med oss. Hon åker tillbaka till USA imorgon och Nicole åkte till Australien i måndags så vi är lite ledsna, Minja och jag! Men dom kommer ju tillbaka så vi ska längta å sakna tills dom kommer hem!
 
Minja har fått nya vantar och en ny mössa av sin mormor, provåkning med dom igår!
 
På tal om mormorn så ska vi ner till henne och morfarn imorgon och mysa. Jag tänkte igentligen åka dit idag men kom på att vi har andra planer. Min farfar ska lägga nytt golv i sitt kök. Och Annas man Jacob är ju superduktig på sånt så vi ska upp till farfar i eftermiddag och kolla hur där ser ut och se om han kan lägga golvet! Så Höllviken blir flyttat till imorgon.
 
 
Minja och hennes pappa <3

Lilla Ludde!

Jag glömde ju helt bort att gratulera finaste lilla Ludde idag! Han fyllde minsann 13 år idag! Världens största grattis till honom! Jag ringde honom innan och sjöng så han är nog glad ändå!

Imorgon ska vi och kolla på ett dagis som jag jättegärna vill ha Mini på... Hoppas hoppas att det är fint och att hon får en plats lagom till när vi önskat.

Minja har blivit lite förkyld så dagen har varit jobbig, det har blivit lite tårar men nu sover hon gott. Hoppas hon mår bättre imorgon!

Grattis min farfar!

Idag gratulerar vi min farfar som fyller år! GRATTIS farfar!!!
 
I förra veckan var jag med farfar och Minja och plockade björnbär. Det var en riktigt mysig dag och vi kom hem med över 5 liter bär! Både jag och farfar bakdea björnbärspaj! Min paj var det tänkt att vi skulle äta i söndags på Tims kalas, jag hade gjort den å fryst den utan att grädda den i ugnen. Men jag glömde ju be mamma ta med den hit (frös den i Höllviken eftersom vår frys är fullproppad) så den ligger kvar i frysen och väntar på ett annat tillfälle att ätas upp!
 
Igår var jag och mitt kärleksgryn en runda i stan med Elin, Millian, Madde och Olivia. Vi avslutade med mys i parken med alla ungarna. Det är ren och skär glädje att se dom tillsammans. Dom har verkligen börjat intressera sig för varandra nu, sitter och skrattar åt varandra och tycker det är kul att träffas!
Tänk att Millian snart är ett år! Det är inte klokt! Han är superduktig på att gå och har blivit en riktig liten kille! Tim kom förbi i parken igår och då lös Millian upp, och det tror jag det om man tänker på att han är fast med 5 tjejjer en hel dag haha! Stackars Millian!
 
 
Bästa finaste ungar!
 
Solen skiner och det är fint väder ute idag även om hösten är på väg. Tänkte bege mig ut på en långpromenad snart med min älskade flicka. Annars har vi inga speciella planer för dagen, får se vad som händer!

Födelsedagsfirande och skärpning!

Tiden bara går och går, det händer en massa i vårt liv men lite här. Jag vill så gärna skriva men har liksom inte riktigt varit motiverad. Jag har blivit av med sladden som jag kan lägga över bilder från mobilen till datan, så om jag ska ha bilder här så är det ett projekt och utan bilder är det inte kul.
Men jag ska ta mig i kragen, lerta upp sladden eller skaffa en ny och börja skriva lite mer.
Min dröm är att min lilla flicka en dag ska kunna ta fram allt jag skrivit och kunna läsa om sin första tid i livet. Se vad vi gjorde och hur otroligt mycket kärlek hon ger oss varje dag. Hon är helt fantastiskt underbar min lilla prinsessa!
 
För snart en månad sedan blev hon ett halvår, ett halvår redan!!! Det är inte klokt att det kan gå så fort, och nu är det bara några dagar kvar sen är hon 7 månader gammal! Första tanden kom den 22 augusti. Hon var lite lite gnällig den dagen, ville gärna vara uppe hos oss mest hela tiden men annars gick det väldigt bra. Och så är det nästan alltid, hon gråter eller skriker aldrig... Man får alltid ett leende av henne och hon är alltid så himla nöjd med livet. En lättare och snällare unge kan man inte få, jag vet inte vad vi gjort för att förtjäna henne men något bra måste det vara!
 

Här om dagen fyllde Tim 26 år. Jag och Mini firade honom med sång på morgonen. Vi hade köpt röda rosor och jordgubbar som han fick på morgonen med en kopp kaffe och presenter.
Under dagen kom Rebecca och mös med Minja medans jag bakade en tårta till min man. Den blev supergod fast jag igentligen inte tycker om tårta. På kvällen kom Tims vän Egan hit och åt tårtan med oss och resten av denna otroliga bakelse fick min farfar =) (där var 3/4 kvar haha)
Till kvällsmat blev det oxrullader som fick puttra i sin sås i nästan 4 timmar!
Jag fortsätter med mitt lchf och det känns bra. Jag har ungefär 4 kilo kvar nu från gravidkilona och sen ytterligare ca 5 kilo som jag vill bli av med. Men det känns ändå okej nu, jag är inte tjock så det känns bra fast det hade varit himla skönt att få tillbaka min galma kropp nu!
 
Idag firade vi Tim med släkten. Kl 12 kom Minjas farfar, farbror, mormor, morfar, morbror, faster, hennes man och Minjas kusiner. Tyvärr kunde inte Minjas moster Millan följa med men hon får mysa med oss en annan dag! Vi fixade brunch och det var supermysigt. Tim fick en massa fina presenter och blommor. Klockan 15 var det dags för nästa sällskap! Då kom Minis farmor, Micke, Anita, Gunn och Gert. Även där saknade vi en, Kalle men han fick en bit kaka med sig hem! Vi kalasade på kladdkaka och hallon/björnbärspaj och även nu fick mannen finfina presenter och blommor.
 
Minja pussar sin pappa på hans födelsedag!
 
Jag har så himla många fina bilder på vår riktiga kamera som jag måste lägga upp. Ska försöka lägga över dom imorgon så dom kommer upp här.
 
Min lilla tjej äääälskar att gunga, hon skrattar riktigt från hjärtat när hon gungar och det är helt underbart att se!
Mormorn å morfarn har köpt
en gunga till henne som sitter uppe i deras trädgård så hon kan gunga varje gång hon är där! Toppen!
 
På besök i Kristianstad där vi givetvis passade på att gunga!
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas pepsi max, det får man efter en sånhär dag!
RSS 2.0