Ett helt livs väntan <3

Ikväll åkte jag med mitt lilla hjärta och hälsade å hos min fina vän Pierre och hans Lovisa. Dom ska när som helst få en liten pojke som ska hela Cliff <3
Det var så himla kul att träffa dom igen, åt tacos och pratade en massa och som vanligt så uppförde min dam sig som en riktig prinsessa. Hon bara skrattar och snackar, hon kröp till och med upp i Lovisas knä och pratade med bebisen i magen...
 
Lovisa frågade mig om jag verkligen kan förstå att jag är en mamma... Då svarade jag nej, ibland inte!
Men jag har inte kunnat släppa frågan och funderat en massa på det sen dess. Först tänkte jag att jag förstår det nog inte riktigt altid eftersom jag känner mig precis som jag gjorde innan, fast ändå inte men sen kom jag på en sak...
Jag tror inte att jag känner mig så annorluna som person nu jämfört med innan eftersom att jag nog i själen alltid varit en liten mamma. Jag har längtat efter barn så länge jag kan minnas, jag har alltid velat bli en mamma! Jag tror att jag nog varit den som tagit hand om mina vänner och varit en minimamma redan innan min älskade flicka kom till mig.
Självklart är livet och jag som person väldigt annorluna nu men jag tror att jag som sagt förberett mig för detta i hela livet, det är liksom meningen med att jag finns känns det som =)
 
 
Älskade barn, dej har jag väntat på i hela mitt liv <3

Mormors chailatte

Mys med mitt hjärta är det bästa som finns <3
 
Det är makalöst vad tiden går fort... Min älskade tjej bara växer och gror, hon är en stor liten tjej nu som lär sig nya saker varje dag!
Jag jobbade kl 10-16 hela förra veckan och hade en superbra vecka! Jag älskar mitt jobb så det var så himla roligt att få komma tillbaka till samma ställe flera dagar i sträck. Att jobba så intensivt är jättekul och utvecklande men när jag kom hem var jag helt slut i huvudet... Det var dessutom på engelska så när man måste översätta från engelska till svenska och sen till teckenspråk och tvärtom så är man helt totalt slut på energi när man kommer hem
Denna veckan har jag än så länge inte så mycket jobb, hoppas att det kommer in lite till så att jag inte sitter hemma och inte gör någon nytta =) Dessutom behöver vi ju pengarna!!
 
 
 
Vi var och fikade med mormorn för att tag sedan, dendära chailatten som mormorn brukar dricka tackar inte min lilla tjej nej till i första taget =) Det är bra att dela!
 
 
Snart ska vi sätta fart på denna dagen med, mamman ska ta sig en dusch och barnet ska få kläder på sig!
 

Mys i Höllviken

Vi firade alla <3 dag med familjemys... Jag och Minja hade köpt en klocka till Tim som han blev jätteglad för. Jag jobbade en liten runda på förmiddagen och när jag kom hem väntade en stor blomma och god mat på mig. Tim hade lagat oxrullader och potatismos med rostad vitlök (frångick mitt lchf lite där men det får man göra ibland!!!!) Det var så gott att jag hade kunnat äta 20 portioner! Men det gjorde jag såklart inte :)
 
 
Ikväll myser vi i Höllviken med mormorn och morfarn, det var länge sedan vi var här så jag har längtat! Underbart att bara ta det lungt och mysa tillsammans! 
 
 
 

Mitt hjärta har fått sprutor

Har ju glömt att visa Minjas tårta från födelsedagen...
 
 
Idag har mitt älskade lilla hjärta fått sprutor... Vi var på bvc för det tredje vaccinationen. Jag verkligen HATAR när hon har ont min älskling så jag måste gå ut från rummet när sprutorna åker fram. Jag har igentligen inga problem med sprutor eller smärta men när det gäller henne så är jag sååå blödig. Jag klarar bara inte av det så då känns det bättre att jag går ut så att hon inte känner av min nervositet. Så hennes pappa fick rycka in som vanligt och hålla om henne när dom stack i benen.
Det gick iallafall jättebra och Minja var så duktig! Självklart blev hon lite ledsen och grät en skvätt men sen blåste dom såpbubblor och då var det glömt och förlåtet.
 
 
Lite bilder från i helgen...
 
Ikväll jobbade jag en liten runda och Tim spelade fotboll så Minja blev passad av sin farfar en liten stund. Det hade gått superbra och dom hade lekt en massa även om hon blev lite kinkig på slutet, en trött tjej med ont i benen, då får man lov att vara lite ledsen!
Tack för hjälpen farfarTommy!

Grattis till er prins

Denna veckan startade jag med jobb, har jobbat ganska så mycket både igår och idag. Jag har en himla tur som älskar mitt jobb så mycket, annars hade det varit sååå jobbigt att åka ifrån min lilla dam. Men nu vet jag ju att hon har det superbra hemma med sin pappa och när jag väl kommer hem så käns det sådär alleles fantastiskt underbart att få krama och pussa på henne!
 
Det är jätteskönt att hon alltid är så glad när jag eller Tim ska gå. Hon blir aldrig ledsen aller arg om någon av oss ska gå hemifrån och hon måste stanna hemma. När jag ska gå så brukar jag bara säga att nu går jag, och frågar om hon vill vika till mig. Och det är hon aldrig sen med... Hon brukar vinka, skratta oh springa fram för att ge mig en hejdåpuss sen rusar hon in igen och ska leka eller gosa med sin pappa. Underbara barn!
 
Lillkocken, sådan far sådan dotter =)
Minja hjälpte sin pappa att laga mat häromdagen <3
 
Åhh min fina fina vän fick en liten prins i lördags! Dom her en underbart söt liten son sedan innan och nu kom äntligen lillebror. Han är så himla söt, precis som sin bror och jag bara längtar efter att få träffa dom!
Grattis min vän, till både dig och din fina familj <3

Tack för alla presenter!

En dag gammal liten plutt för lite över ett år sedan med moster Anna <3
 
Stor plutt på sin ettårsdag, självklart i ballerinakjol =)
 
När man fyller ett kan man äta en gräddbulle helt själv!
 
Födelsedagstårta, pappan stod för bakandet och jag stod för derkorationen
 
 
 
Tack än en gång för alla fina födelsedags presenter som min prinsessa fått. Det var nästan en chock att komma upp idag och se alla saker som ligger på bordet. Hon har vetkligen allt hon behöver min fina tjej <3
 

En fantastisk ettårsdag

Vi har haft några underbara dagar, min lilla familj och jag. Numera har jag en liten ettåring till dotter, eller stor kanske jag ska säga!
 
Min älskade underbara Minja, GRATTIS än en gång! Du är så himla duktig så det är knappt sant... Alltid så himla glad och lätt att ha och göra med.
 
På självaste födelsedagen mös vi hemma på morgonen med sång och presenter. Sen efter lunch kom Sara och Minjas gammelfarfar och åt tårta med oss. Jag hade varit och köpt en rosa prinsesstårta som var mycket god, även godkänd av födelsedagsgrisen.
Sen åkte jag och lilla familjen till muséena och roade oss ett tag. Jag ville igentilgen till Leos lekland men det härjar ju en massa otäcka influenser nu så det får vänta ett tag. Istället fick min älskling gå loss på alla knappar och spakar på tekniska muséet, tror hon var lika nöjd med det!!!
 
 
Idag har vi haft kalas hela dagen lång. Imorse kom Tims sida av släkten, sen kom min och ieftermiddags kom vännerna. Minja har fått sååååå många fina saker! Det är helt galet så många paketer en sån liten plutt kan få, hon är riktigt bortskämd! =)
Paketerna innehöll allt från duplo, ett kök, kastruller, en morgonrock, en hoppeko, en massa kläder och mycket mycket annat. Jag hade speciellt önskat kläder till henne eftersom vi inte har så mycket i större storlekar, och kläder fick vi!!! Toppen!
Tim bakade rosa prinsesstårtor och mamma hjälpte till med världens gosaste toscakakor!
Det känns som att vi haft en toppendag och jag är så himla glad och stolt över min lilla dotter!
Det är en riktigt stor känsla att fira sitt barns ettårsdag, hon är ju liksom vår lilla plutt och nu är hon redan ett år... Helt fantastiskt!
 
Jag har en massa fina foton men dom vill inte komma fram till mailen nu så dom kommer imorgon!
 
 
 
Tack så jättemycket alla vära underbara vänner och famijer för en underbar dag med superfina presenter <3

Lyckan som bara växer

 
Min älskade underbara finaste lilla tjej! Imorgon blir du ett år gammal, ett helt år som du förgyllt mitt liv med kärlek som omöjligt går att beskriva i ord... Herregud vad jag är lycklig att just jag är den som får vara din mamma, den som får älska dig så att det nästan gör ont i mig, så att mitt hjärta slår extra slag när jag ser dig, jag är så tacksam för att du är min dotter!
 
Jag är så stolt över dig och allt  du kan, allt du gör och allt du är. 
Jag älskar dig så gränslöst mycket och du är så värdefull för mig, så värdefull som bara en annan mamma eller pappa kan riktigt förstå...
 
Jag gråter av lycka, lyckan över att få ha dig i mitt liv, att få älska och skydda dig, att få vakna till ditt leende varenda morgon, lyckan över att se dig växa och över att se dig med dom jag älskar.
 
Älskade underbara, du är mitt allt <3

För tidig morgon

Idag ringde klockan 05.30! Usch jag är inte van vid att behöva gå upp så tidigt, iaf inte att gå upp och göra mig redo för dagen vid den tiden!! Går jag upp med prinsessan så dags så myser vi ju i några timmar till innan dagen hälsas välkommen. 
Men nu väntar jobb och det ska bli roligt, hoppas bara jag håller mig vaken hela dagen :)

Farfarn och gammelfarfarn

Igår blev det en massa jobb för min del, men jag älskar mitt jobb så det var ingen fara! Tim och Minja lockade hit Minjas farfar och så tog dom en tur ner till stan för att handla presenter till Minja. Jag fick tjuvkolla på presenterna och jag måste säga att jag är mycket stolt och imponerad över deras val... Minja får se på torsdag!! =)
 
Mitt sista jobb igår var kl 17-20 i Lund och mannens fotboll började kl 20 så det krockade en aning... Men sån tur är så har vi Minjas bästa gammelfarfar rakt över gatan som hoppade in och satt vakt ett tag! Tack snälla!
 
Min lilla grisunge kan faktist äta själv!!?
 
Vet inte när det hände senast men mitt hjärta sov faktist till kl 8 dag!!! Väldigt lyxig och välbehövlig sovmorgon! Jag vaknade av att hon började prata och när jag slog upp ögonen så var det ljust ute!!! Underbara barn!
Idag ska Tim köpa en dörr till Minjas rum annars har vi inte så mycket planer mer än att jag ska jobba ikväll melan 18.30-20. Skönt med en dag att bara mysa och leka med min favorittjej <3
 

Vad säger katten?

Idag har jag jobbat och det gick jättebra, det är kul att komma hemifrån och aktivera hjärnan lite! Fast jag saknar ju min lilla prinsessa så otroligt mycket och att mötas av henne i dörren sen när jag kommer hem är en så fantastisk känsla! Hennes leende och skratt träffar mig rakt i hjärtat, hon får mig att skrika innuti av lycka...
 
Hon vet förresten både vad hunden och katten säger nu! Hunden säger ufff och katten säger måew :) Underbara barn!

Min lilla flicka, hur kan tiden gå så fort???
 

Överraskningsfest

Min lillebror tog ju examen för en liten tid sedan, han gick ut med högsta betyg på allt han gjort och alltså en 12a som slutbetyg. Jag är sååå himla stolt över honom!
Jag, Tim, Millan å Minja firade ju honom lite för nån vecka sedan när dom var här och åt. Men så igår hade Millan dragit ihopa hela familjen med mamma och pappa också för en liten överraskning hemma hos dom i Lund.
Mamma lagade färsbiffar och såser, Tim gjorde en potatisgratäng och en blomkåls/broccoligratäng, jag gjorde en sallad och Millan köpte vin, öl och gjorde efterrätt och pappa hade med sig blommor till Millan =)
Så när Crille kom hem så stod vi alla i vardagsrummet och överraskade honom med lite presenter. Vi hade köpt ett par machettknappar från Tiger, en fluga från Tiger och ett par grillbestick i rostfritt stål. Jag tror att han blev riktigt glad och vi hade en jättemysig kväll.
Minja var vaken ända tills efter kl 21 när vi åkte hem, trött men ändå vid väldigt gott mod... Hon slocknade på två röda i bilen och sov sedan till kl 7 imorse!!! Kanske det som är knepet, överraskningsfest där hon är vaken länge haha!
 
Tim spelar fotboll nu och när han kommer hem så ska vi hjäpa mammas vän, Kerstin att flytta sen blir det jobb för mig hela kvällen. Jag ska tolka på en fest så det ska bli jättekul!!
Sen blir det jobb för mig hela långa dagen imorgon men det ska också bli jättekul för det är ett uppdrag som jag älskar, har tolkat det flera gånger innan...
 
 
Elin, Madde och Olivia vär här och lekte med oss häromdagen

Mammaledigheten har sett sitt slut...

Och så kom då dagen... Igår var dagen då jag oficiellt hade min sista mammadag med min underbara lilla flicka! Från och med idag är det alltså Tim som är pappaledig i två månader sen väntar dagis för den unga damen.
 
Sista dagen på mammaledigheten spenderade jag och Minja i Kristianstad. Först hälsade vi på mina fina vänner på tolkcentralen. Minja hade så roligt och pratade med alla tjejerna och tanterna =)
Sen bar det av mot en annan vän och hennes dotter, där åt vi fruktsallad och barnen lekte en massa...
 
Fina Marita och Minja busar på tolkcentralen
 
Idag har jag jobbat en timme på morgonen sen träffade jag upp min lilla familj i stan för en lunch på vårt favoritcafé Cosmopolitan.
Minja delade lasange med sin pappa och norpade sedan åt sig vitlöksbrödet =) Sådan mamma sådan dotter...
 
Älskade underbara fina dotter <3
 
 
RSS 2.0