Mysiga lilla älskling

Idag har vi startat dagen med ett lugn i vårt bo. Minja vaknade kl 5 och gick upp och lekte med sin pappa =) mamman fick sova till 8.40 så nu är jag pigg och utvilad!
 
Min lilla plutta har blivit så himla mysig, hon vill gosa, kramas och pussas en massa. Hon kommer och ska krypa upp i min famn och liksom bara vara... För ett tag sedan så satte vi oss i soffan, hon i min famn med barnvisor på mobilen och så bara somnade hon. Att få ha en sovandes liten prinsessa i sina armar sådär är en av de absolut mest fantastiska känslorna som finns.
 
Hon har förresten fått en tand till i förra veckan, hon har ju två där nere sedan innan och nu har tvåan till vänster där uppe tittat fram. Kommer nog se konstigt ut om den kommer ut mer utan att framtänderna kommit haha min lilla vampyr!
Men där är flera som är på väg där uppe så det kommer nog när som helst!
 
 
Ikväll ska jag jobba lite, det ska faktist bli roligt. Sen jobbar Tim sina två sista dagar imorgon och på torsdag sen börjar hans pappaledighet. Han längtar jättemycket så det kommer nog bli jättekul för honom, och för Minja såklart!
Hon har verkligen världens bästa pappa, min lilla tjej. Hon älskar verkligen sin pappa så himla mycket, skrattar och busar med honom lika mycket som hon myser och pussas med honom. Kunde inte önskat mig mer än så!
 
En favoritbild <3

Tvättdamen

Minja och pappan startade denna måndagen med några maskiner tvätt, lilltjejjen hjälper gääärna till!!!
 
 
 
 
Sen bar det av mot IKEA och Bauhaus, lunch på IKEA och givetvis plockade vi på oss lite smått och gott... Vi har tänkt flytta in Minja på sitt eget rum nu, det känns som att vi mest stör varandra när hon har sin säng i vårt rum. Hon vaknar när vi går och lägger oss och jag vaknar varje gång hon låter. problemet är bara att det inte finns någon dörr in till hennes rum, inte ens en dörrkarm! Så det måste vi köpa och hitta någon som kan hjälpa oss att sätta upp den. Kollade på Bauhaus efter dörr och karm idag så nu vet vi vad som finns iallafall.
 
 

Firat Minjas farfar

I fredags fyllde Minjas farfar 65 år! Det firade vi med fika och lite presenter. Han fick en klocka som Minja valde ut och ska sen på ölprovning och rundvandring på malmöbryggeri tillsammans med Tim och Robin... Han verkade nöjd med sina presenter så det var riktigt kul att få fira honom lite!
 
I förra veckan när jag jobbade så var Tim, Minja och hennes farfar och fikade i stan tillsammans. Dom är så himla fina tillsammans, och sååå lika!
 
  
 
 
 
Både jag och Tim har/ska jobba hela helgen så Minja har busat en massa med sin mormor och morfar. Igår var dom minsann på Italiensk restaurang, här skäms man bort =)
Dom var även supersnälla och kom med lite kvällsmat och annat gott till mig och köpte säsong fyra av Sons of anarchy... Vi kollade på första, andra och tredje säsongen när jag var gravid men har inte sett säsong fyra än, men så var det halva priset på all köpfilm igår på Hemmkväll så då slog vi till...
Längtar så tills imorgon när vi båda är lediga så vi kan börja kolla på den!
 
<3
 

Mitt lilla guld

Det blev en svart micro, liten, smidig och mycket bra. Vi var ju givetvis tvugna att testa den så ett par av mammas kanelbullar fick sätta livet till =)
 
I eftermiddags var vi ute med Minja och gungade lite i det fina vädret, det är så underbart fantastiskt att se henne skratta så. Hon skrattar faktist en himla massa min lilla flicka. Det känns som att hon nästan alltid är glad, förrutom om hon är jättetrött eller hungrig... Och då får man lov att vara lite sur!
Det är en galet underbar känsla att få vara mamma till henne, att titta i hennes bruna små ögon och veta att hon är min <3 Min underbara dotter!
Känslan av att älska någon så mycket slår allt annat på jorden, gud vad jag är tacksam över att få vara mamma till min lilla Minja...
 
DU ÄR MITT GULD <3

Ny micro ska få flytta in

Igår hade jag två uppdrag på eftermiddagen, men till det förtsa uppdraget kom det ingen brukare och det andra blev avbokat. Lite tråkigt eftersom jag såg fram efmot att jobba men det är samtidigt helt okej att vara hemma och mysa med min flicka och ändå få betalt! =)
Tim tränade igårkväll och tanken var att min farfar skulle passa Minja en liten halvtimme tills jag kom hem, men eftersom jag inte behövde jobba så bjöd jag över farfar på kvällsmat istället. Tim åt så tidigt eftersom han skulle träna så det var mycket trevligt att få middagssällskap!!!
 
Minja sover på balkongen nu och när hon vaknat ska vi iväg och köpa en ny microvågsugn. Den vi har nu fungerar inte riktigt, plattan snurrar inte och den värmer ojämt. Sen är tanken att vi ska till en kinaaffär på möllan och köpa tångchips =) Igår när farfar kom så hade han med sig sånna, smaksatta med wasabi och kryddor... Det låter kanske konstgt men oj så goda dom var!
 
Från nån vecka sedan när Minja och hennes underbara mormor var och handlade <3
 
Ikväll blir det lite jobb för mig, bara en timme men det ska bli kul så det ser jag fram emot. Annars har vi inte mer planer för idag och det känns faktist skönt. Kanske hinner jag ett varv med dammsugaren =)
 
 

Första gången hos tandläkaren

Imorse ringde jag till min farfar och lurade med honom till min farmors grav. Jag har inte varit där så himla många gånger, känner att jag är lika nära henne nu som när jag är där men det är ändå ganska så mysigt att kunna åka dit och plantera lite fina blomor, tända ett ljus och liksom ta sig lite tid. Så så blev det och gravplatsen blev jättefin!
 
Sen har vi lagat mat, ätit och lekt innan det bar av mot Minjas första besök hos tandläkaren.
 
Såhär glad är man innan man träffar tandläkaren för första gången, och lika glad när man kommer ut!
 
Ikväll har min prinsessa ätit makaroner och frikadeller, himla bra mat dedära! Bara att dela frikadellerna och sen äter hon helt själv. Lite med gaffel och mycket med händerna, men sålänge det kommer ner så är mamman nöjd. Man tror inte att det får plats så värst mycket mat i en så liten mage men oj vad hon kan äta min lilla tjej!
 
Jag älskar dig så mycket så att det nästan brinner i mitt hjärta!
 
Imorgon har vi förmodligen en lunchdejt och sen blir det jobb för min del på eftermiddagen och kvällen. Det är faktist både kul och skönt att komma hemifrån och jobba lite så då och då... Och så får ju Minja och hennes pappa lite pappa-dottertid!
 
Nu är min dam arg eftersom hon inte får skriva på datan så jag ska ägna mig åt lite lek innan klockan blir läggdags för henne.
 
Godkväll från mej och gnällfisen =)

Stövelfynd och morgonpigg dam

Igår hade vi en jättemysig dag. Jag och Minja hade egen tjejtid fram till eftermiddagen när vi träffade Madde och Olivia. Då blev det en runda till stora bernstorp där jag hittade ett par puperfina stövlar till Minja. Dom är svarta och rosa och till och med fodrade så hon kan ha dom även när det är kallt. Dom kostade igentligen 149 kr men så var det 75% rabatt så jag betalade tp 30 kr!!!
 
Damen somnade gott igårkväll men vaknade kl 4 imorse och snackade en massa skit. Så Tim fick natta henne igen vilket tog lite mer är en halvtimme. Se klockan 05.45 tyckte hon att vi skulle välkomna morgonen så det var bara att stiga upp!
Måste visa hur Minja och hennes pappa såg ut för några dagar sedan när dom steg upp!!!
 
  
Haha jag skrattade så jag grät när jag såg dom <3
 
Igårkväll när min lilla tjej skulle sova så gick vi över till min farfar med två kanelbullar och ett par tempursulor som jag fyndade igår. Sen gick vi en runda i snön och lilla Lo somnade innan vi hunnit runt kvarteret.
 
Jag lyckades lura med mig farfar på en fika med mig och damen för en eller två veckor sedan... Mycket uppskattat att slippa åka ensamma!
 
Idag kör vi på en lugn dag. Dom enda planerna vi har är ett tandläkarbesök för Minjas del. Hennes första gång hos tandläkaren! Än så länge har hon bara två tänder där nere med har fyra stycken på väg ut där uppe, varav tvåan till vänster snart är ute... Får se vad hon tycker om tandläkaren!?

Välkommen nya dongeln!!!

 
Och så kom då äntligen dagen... Dagen då den nya dongeln fått sin plats i vår familj och jag kan fortsätta min berättelse om vårt liv, fortsätta mitt försök att förklara för min lilla stjärna att hon bertyder allt för mig!
 
Det har ju gått veckor sedan jag skrev så det får bli en sammanfattning i bilder.
 
Vi firade en massa jul. den 23e hos Minjas framor och Micke, den 24e hos Minjas mormor och morfar, den 25e hos Minjas farfar och faster och till sist den 26e med Minjas gammelfarfar och kusin Caroline.
Det var en helt underbar första jul tillsammans med vår lilla prinsessa!
 
 Vi fick allihopa så himla många fina julklappar, Minja flck bl.a. ett gunglamm av Crille och Millan. Hon heter Ulla och sjunger när man trycker på hennes öra, MYCKET uppskattad av lilla damen som älskar att dansa till sången.
Hon fick så mycket saker att jag knappt kommer ihåg häften men jag minns några iaf:
små bord och stolar till sitt rum, en örontermometer, kläder, massa leksaker, en saccosäck, dockor, dockvagn, böcker, pyamasar och en massa annat.
Jag och Tim fick med alleles för mycket och speciellt kul tycker jag det är med filmkameran som vi fick av mamma och pappa. Vi filmar några minuter då och då och det känns så himla kul att kunna visa mitt hjärta det sen en dag när hon är äldre!
 
Vi har myst och lekt en massa och Minja har forsatt att charma folk runtomkring sig. Hon snackar och skrattar mest hela tiden och får en massa komplimanger från alla möjliga håll.
 
Vi har terroriserat mormorn och morfarn så mycket vi kunnat, kramats och pussat på dom en massa!
 
Snön har kommit tillbaka så vi har åkt pulka och lekt i snön.
 
Vår bästa Becca har kommit hem från USA och då passade vi på att leka en massa med henne... Men lika snabbt som hon kom hem så åkte hon iväg igen. Nu bar det av mor Stockholm för att bli polis. Jätteku för henne men synd om oss som helst av allt vill ha henne här hemma alltid!!!
 
Minjas helt fantastiskt duktiga morbror har tagit examen och gick ut med 12or på alla tentor och en 12a som slutbetyg! Ojojoj så stolta vi är över honom! STOTR GRATTIS IGEN BÄSTA CRiLLE!
 
Den 10/1-13 är en stor dag...
Jag, Tim och Minja satt på golvet och lekte när hon plötsligt reser sig upp och går. 11 månader och 3 dagar gammal och då kan man gå! Duktiga underbara unge!
Sedan dess har det bara fortsatt, hon traskar runt en massa och jag blir lika överraskad och stolt varje gång jag ser henne komma gåendes.
Nu är hon inte längre en bebis, nu är hon en lien dam <3
 
Och vi får ju INTE glömma, vi har bakat världens godaste kanelbullar med världens bästa mormor! Ingen på jorden kan baka kanelbullar som min mamma, hoppas verkligen att jag har ärvt dendära kanelbullegenen för dom är ju ett måste att ha i frysen när man är mamma!!!
 
 
Detta och mycket er därtill har vi gjort under de senaste veckorna, varenda gång jag träffat min underbara farfar så har han frågat efter vår nya dongel =) Så nu lovar jag farfar, den har kommit för att stanna, lika så inläggen här!
RSS 2.0