Min underbara lilla plutta!









Älskar dig, vackra barn <3

12-04-28 Minjas dopdag <3





I lördags döptes min älskade dotter!
Det blev en fantastisk dag som jag föralltid kommer minnas. Vi fick en massa hjälp av våra underbara familjer, det var tack vare dom som dagen blev möjlig. Vi pyntade lokalen jätefint och Elin hjälpte mig att göra en jättefin tårta. Det kommer en massa fotton sen, ska visa hur underbart fin allt blev!

Minja var så himla snäll och glad hela dagen! Under själva dopet i kyrkan viasde hon upp sin bästa sida, tyst och glad som alltid. Hon till och med skrattade när prästen hällde vatten på henne!

Vår präst var jättebra, såndära präst som man önskar att det fanns flera av. En sån som inte är så högkyrklig av sig och som inte får sig att känna sig obekväm. Jag är superglad att det blev just hon och jag är så himla nöjd med Minjas dag.
Hon fick en massa fina presenter allt från halsband, filmer och böcker till pengar, servis, kläder och en massa annat fint. Det ska bli kul när hon blir lite äldre och kan använda sakerna!

Så tack så mycket än en gång till alla som hjälpte oss med Minjas dag!
Ni är fantastiska!
<3

En dag med min farfar <3

Idag har min underbara bästa farfar varit här och ätit lunch med mig och Minja. Han har fått en Iphone av pappa så efter maten hjälpte jag honom att fixa lite på telefonen. Min lilla loppa ville inte alls sova idag så när klockan blivit 14 och hon fortfarande inte sovit så tog jag och farfar på oss promenadskorna för en runda ute i solen. Så passade jag på att handla lite som behövdes till hemmet.
Väl hemma så fick jag spel på dessa eviga dammråttor som envisas med att invadera mitt hem, så skurtrasor och dammsugare åkte fram för en riktig storstädning. Såhär fint och rent har nog aldrig vårt hem varit...


Nybadad bebis häromdagen =)

Igår var vi hemma hos Minjas farmor och åt lunch. Micke grillade till oss, så himla gott det är med grillat!
Och så fick vi med oss dopklänningen hem, så nu ska vi bara hitta en vit body att ha under så har vi utstyrseln färdig!
Tänk att det är på lördag hon ska döpas! Tiden går så fort, jag hinner ju knappt med =)

Annars så fortsätter jag med LCHF och mår så himla bra! Det är inte alls så svårt eller jobigt som man kan tro. Det är skönt för jag är mätt nästan hela tiden, håller mig iaf mellan dom målen mat jag äter per dag så jag går inte och måäter... Så jag är helnöjd och hoppas på att det ska synas på vågen snart med!


Min äskade fina prinsessa

Vi har börjat få rutin på våra dagar nu och det är jätteskönt. Vi vaknar runt 9-10 på morgonen och välkomnar dagen med en massa skratt. Det är underbart att få ett superstort leende av sin dotter det första som händer på morgonen.
Sen äter vi frukost och umgås lite. Efter ca 2-3 timmar är det dags för min älskling att sova lite igen. Då sover hon allt från 30 min till två timmar, beroende på när hon vaknade på morgonen. Sen äter vi lunch och leker å myser en massa. Ofta tar hon en nap på eftermiddagen/kvällen med, annars så är hon vaken ganska så mycket och njuter av livet! Vid 20-tiden på kvällen säger min flicka godnatt och lägger sig inför natten. Om hon inte ätit precis innan hon lagt sig så väcker jag henne ibland vid 12 när vi går och lägger oss (Tim jobbar ju till kl 23 när han jobbar kväll) annars så brukar hon vakna vid 3 och vid 6 för lite mat. Vid kl 6 har det blivit ljust ute och då vill Minja inte ligga kvar i sin säng utan helst gå upp och mysa. Men hennes mamma vill inte gå upp kl 6 så då lägger jag istället henne i min säng där hon snabbt somnar om och sover tills jag bestämmer att vi ska gå upp!



Tack för att just jag är jag, för att jag lever det livet jag gör och har den familjen jag har. Jag älskar min man och dotter så himla mycket och njuter av varje sekund som jag får med dom. Och min mamma och pappa! Jag är så glad att jag har dom så nära och har möjlighet att träffa dom så ofta som jag gör.
Tack för kärleken och lyckan i mitt liv och mest av allt, tack för min underbara dotter! <3

Saknar dig min underbara Millepille <3


Bebismys är det bästa som finns

Jag glömde ju lägga upp fotton från när farfarn, Ingela och farbror Robin var här...

 


Igår tog jag min dotter och satte oss på tåget till Kristianstad. Jag har saknat mina vänner där så himla mycket, känns konstigt att inte träffa dom varje dag som jag gjorde innan när jag jobbade där på tolkcentralen. Minja fick jättefina presenter av dom, en rosa klänning med body i, en Ludde-bok och en väska med ett jättefint pussel i... Tack så mycket underbara ni!!!
Det var verkligen jättekul att få träffa alla igen så det får nog bli en tur upp om nån vecka igen =)
Tänkte även att jag ska försöka börja jobba lite om en månad eller så, jag frilansar ju då så jag kan välja precis var å när jag vill jobba och det är ju helt underbart! Så det blr nog ett uppdrag då och då för att hålla det uppe och aför att kunna dryga ut mammapenningen lite.

Igår blev det även en spontankväll med Anna å Madde på lillatorg, hade verkligen jätte trevligt även om jag är lite sliten idag haha, men det är det värt. Händer ju inte så ofta att jag gör sånt så man får passa på att njuta. Sen känslan av att komma hem till en snusande bebis är helt fantastisk... Min älskade flicka <3


Pluttunge så fort tiden går, jag hinner inte med!

Vi har varit och träffat prästen idag som ska döpa Minja. Hon är verkligen jättetrevlig, så glad och snäll. Jag ser fram emot dopet jättemycket nu, ska bli så kul. En dag som bara är min underbara dotters dag!
Hon hälsar förresten att hon INTE önskar sig några silverskedar, silverramar eller små askar till sin första lock ;) Istället vill hon gärna önska sig en hoppegunga, disneys dvd:er, sagoböcker.. ja hon har en liten lista min plutta haha!

Idag avslutar vi dagen med min underbara lilla Mille, saknar dej en massa <3


<3

MFFs största lilla fan!

Här om dagen åt jag och min lilla familj lunch med farmorn på stan. Det blev kycklingfilé på lillatorg, mycket gott!
Tims mamma har lämnat in sin gamla brudklänning till en sömmerska som ska sy om den till en dopklänning till Minja, vi hopas å hoppas att vi får se den snart så vi kan prova den på min lilla älskling! Spännande!


Pappa, dotter och farmor

I fredags spelade MFF mot Kalmar och vi hade inga planer på att se matchen, vi har ju en bebis och att ha henne med är inte helt enkelt. Men så kom vi på att man faktist kan se den på O´learys istället. Så vi raggade med oss Madde, Mikkel å Olivia och gick bort till O´learys på stadion. Det blev supertrevligt och Tims MFF vann!!!


Våra vänner!

 
MFFs största lilla fan =)

Igårkväll kom Tims pappa hit med sin tjej Ingela och farbror Robin. Vi bjöd på trerätters och drack lite vin, blev en jättemysig kväll med en massa skratt!
Lilla loppan var så glad och nöjd hela kvällen och fick en massa komplimanger av våra gäster, det gör hennes mamma lika stolt varje gång! Och så fick hon en speldosa av sin farfar! En måne som nu hänger vid skötbordet, tack så mycket!!!


Idag åkte jag med min man och dotter till bokskogen för att plocka lite mer ramslök. Det är sjukt så mycket det finns nu, men tyvärr så finns dom bara kvar nån vecka till... Men nu har vi så det räcker ett tag!
Det är mysigt att komma iväg på lite småutflykter emellanåt, att få göra saker tillsammans...

 
 

Ballögonen har hon fått efter sin far haha!

Bebismys och LCHF

                                          
                                                      
             

Igår blev det ett ba för min lilla unges del, det hände en liten olyck så det kändes bäst så =)
Efter badet var hon helt slut, även om det var väldigt mysigt denna gången! Så hon slocknade i min famn, underbart!!!


Min lilla badanka <3


Idag har vi varit i stan med Madde och Olivia. Fick bytt lite kläder och ett par fotollsskor till mannen sen blev det ju självklart en fika på det! Måste ju bara rekomendera Red fellas sallader, dom är helt fantastiska! En massa goda saker i och inte särskilt dyr heller, för dagens sallad betalade jag 59 kr!
Jag har sedan några dagar tillbaka bestämt mig för att satsa på LCHF. Det känns så himla bra, jag känner mig mätt, glad och pigg och så taggar det mig att bli av med dessa extrakilona som kom med min prinsessa!
Mina föräldrar har ätit det jättelänge nu så jag har samlat på mig en massa bra tips på mat, så detta ska nog gå bra! Jag känner mig iaf taggad!


Min prinsessas kinder är inte att leka med haha <3

Imorgon ska vi hälsa på Minjas farmor på jobbet och så ska jag, mannen och barnet äta lunch på stan!
Sen jobbar Tim kväll så då får vi se vad jag och min bebis hittar på...

Skratt och födelsedagsfirande



Vi har haft en underbar påsk. Varit en massa nere i Höllviken hos mina underbara föräldrar och myst med dom och med Crille å Millan.
Tim har jobbat hela helgen så påskfirandet med äggletning fick vänta tills igår. Då delade vi dagen, förmiddagen gick till påskfirandet och eftermiddagen spenderades med att fira min bästa fina mamma som fyller år idag!!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS MAMMA PÅ DIN DAG!


Älskar er <3

I torsdags följde jag med Nicole på påskmingel här i slottsstaden, det var jättekul att komma ut en runda. Med undantag för en snabb kväll på möllan för nån vecka sedan så var deta första gången jag varit ute och druckit vin sen jag bev gravid. Det känns lite konstigt att vara ifån mitt lilla hjärta men hon hade det så mysigt hemma med sin pappa så jag kund med gott samvete koncentrera mig på min kväll men min bästis Nicole =)





Hon skrattar så mycket min lilla bebis! Nästan alltid går det all locka henne till skratt om hon inte redan skrattar... Det är så underbart och mitt hjärta nästan bubblar av kärlek när jag tittar på henne!
Hon älskar sina kompisar och har nu börjat leka med dom. För första gånen så drog hon i lejonet igår så han spelade för henne, det är galet å fort det går!


Minja med sina kompisar


Älskar ditt skratt min gullunge!

Nu sitter jag här hemma med min unge i famnen, sovandes! Det är en fantastisk underbar känsla att ha en liten människa så nära, så sårbar och så beroende av en... Att känna att jag är den människan för henne som min mamma är för mig. Och att Tim är den för henne som min pappa är för mig, det är en stor känsla!
En känsla som bara en mamma eller pappa kan förstå och en känsla som slår precis allt annat på hela jorden. Hon är det finsate jag vet och min kärlek är större än jag någonsin kunde ana...

Minjas snälla moster Millan

Idag har jag varit på BVC med min prinsessa. Hon väger 5125 g nu och är 58,5 lång. Perfekt!
Hon var så snäll och glad och allt gick jättebra som vanligt.
Efter BVC åkte vi en runda till Burlöv center för att kolla lite. Det blev fullträff så nu är vi nöjda och glada =)


En ny liten plutteMinja med Moster Emilia

Jag fick ett medd av Millan idag som berättade att hon har ett par sånna skor som jag tänkte köpa, och hon använder dom inte så hon sa att jag kunde få dom om dom passar... Lyckliga jag! Sån tur man kan ha som har en sån snäll Millan =) Så imorgon ska vi ner till Höllviken och prova skor och så ska Minja kramas med alla såklart!


Älskade dotter, du är det finaste på jorden! Som jag älska dej!

Träningsskor i tankarna

Dagarna bara spinner på här hemma! Vi har det så underbart, jag och min lilla familj...
I lördags träffades vi alla fyra mammorna med våra små familjer och åt kvällsmat tillsammans och drack lite vin. Det var en helt underbar kväll och det kändes som att alla trivdes i varandras sällskap. Det måste vi göra om!!

Min lilla flicka bara växer och växer. Det är nu två veckor sedan vi vägde henne senast så jag har ingen aning om vad hon väger. Ska gå till bvc och kolla imorgon, det ska bli kul att se om hon vuxit något. Hon har blivit mycket mer stabil i nacken och kan hålla uppe huvudet ganska så bra nu. Jag har inte tränat henne så mycket innan genom att lägga henne på magen, men när vi var på bvc sist så sa läkaren där till mig att göra det några gånger per dag. Så nu har det tränats, och övning ger färdighet!
Hon skrattar så himla mycket, min lilla skatt! Vi har fått låna en babysitter av Elin och över den hänger det tre plastdjur. En flodhäst, ett lejon och en apa... Det är hennes vänner och hon älskar dom!!! Hon kan sitta och prata med dom och skratta åt dom hur länge som helst! Det är så underbat att se henne ha så kul!

Igår var vi och kollade på fotboll, MFF-Gäfle. Tyvärr blev det 0-0 men det var kul att kolla ändå. Jag och min älskling gick med Nicole, min farfar, mamma, pappa och Tims pappa. Det var så himla jätte dökallt så jag skakade som en gris när vi kom tillbaka till bilen, jag kände inte ens min fötter...
Minja var hos Anna, Jacob och Bella. Det hade tydligen gått jättebra så det kändes skönt att veta att hon kan vara hos någon anna och ändå ha det bra =)




Världens finaste supporter

Här om dagen köpte mamma ett par träningsskor till mig, det var tanken att det skulle vara ett par easytone så att jag kan träna lite mera när jag ändå är ute och går. Dom är nämligen nedsatta från 1000 kr till 500 kr nu. Sen är det 25% rabatt på det så dom kostar bara 375 kr... Men så råkade det bli lite fel så jag fick ett par vanliga skor =)
Så idag gav jag mig ut för att byta dom men tyvärr är dom slut överallt. Dom finns inte nån stans i hela Lund eller Malmö. MEN så hittade jag ett par... i storlek 40,5 och dom köpte jag haha! Det blev inte så bra iom att jag har storlek 38,5 igentligen =)
Så nu får jag lämna tillbaka dom och köpa ett par andra imorgon. Jag har hittat ett par för 800 kr och så 25% på det, så dom får det kanske bli.... Får se vad jag unnar mig.

                                          
                              
Min älskade bebis, så mycket kärlek jag har till dig!

Imorgon blir det nog en runda till lund tror jag, om vi känner för det efter bvc då. Ska prata med födelsedagsfén för snart fyller Minjas mormor år =)

RSS 2.0