Ett leende

Igår var det såå nära att jag skulle få skrivit lite här, men... min lilla loppa bestämde sig för att vara vaken i 9 timmar i streck!!!! Vilket resulterade i lite gnäll och skrik. Så mamman fick hoppa över sitt skriveri =)
Just nu är hon inte så nöjd heller så det får bli intervallskrivning!

I lördags kom min underbara fina Michaela till oss. Vi åkte en runda ner till en barnloppis och plockade på oss lite fina kläder till våra små... Mycket bra! Sen åt vi lunch hos mina föräldrar för att avsluta kvällen hemma i Malmö med en massa godis!!!
Hon gör mig så glad i själen min fina vän, det är helt underbart att få sitta å prata i timmar och bara liksom vara! När jag tänker på allt vi gjort tillsammans så känns det kontigt att tiden gått så fort, för några sekunder kan det kännas som att jag fortfarande bor i min lägenhet i Kristianstad men lilla Mille. Den tiden var så himla fantastisk, jag hade alltid en massa vänner hos mig för att laga mat eller dricka lite vin. Och speciellt min Michaela!
Jag kan sakna det ibland, men sen så kommer jag ju på vad jag har nu... Och det finns inte en stund eller plats i världen som slår det jag lever med nu! Min älskade lilla familj, tänk vilka känslor nu startar i min kropp! Men det är ju fortfarande allt jag gkort som fått mig dit jag är idag, så det känns både skönt och roligt att kunna sakna det så mycket, det betyder ju att jag haft det bra!


Fina flickorna



Älskade vän <3



Igår var jag, Tim å Minja ute och gick i nästan 5 timmar! Gick en omväg ner till stan sen blev det en snabbvisit å svärmors jobb sen fikadejt med Madde och Olivia. Tim hittade två tshirtar och jag fick bio oli, en olja som ska göra bristningar och ärr mindre synliga hoppas hoppas!

För övrigt så har min älskade unge börjat skratta, eller ja le iallafall! Hon låter ingenting än, förrutom när hon skrattar i sömnen, men hon kan ge mig världens största leende! Det är svårt att fånga det på bild men ett litet leende fick jag med iaf!


Min prinsessa

Nu ska jag hoppa in i duchen snabbt som bara den, sen blir det ut en runda i solen. I eftermiddag hämtar mamma mig och min bebis för att åka till Lund och hälsa på mammas vän Kerstin. Sen blir vi bjudna på kvällsmat hos Crille och Millan! =)



Kommentarer
william

Tack för inbjudan till tjejmiddag på torsdag !



Jag har ett förslag, läs mail !



Kära hälsninar till Er alla !



Gammelfarfar !

2012-03-14 @ 08:20:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0