Vi hör ihop, min dotter och jag...

Vi hade en mysig dag och kväll igår, grillning på dagen och lite mys med mina söta mammor med barn på kvällen. Vi gick och lade oss runt halv 12 inatt och sen sov min bebis till kl 7 imorse. Lite mat sen somnade vi om och fick sovmorgon till klockan halv 10! Hon är sååå underbar!

Idag tog mannen sin dotter för att gå och fika med sina vänner. Mamman tog sitt första bad på typ 3 månader!!! Tände ett ljus och satt på mysig musik och så varmt varmt vatten i badkaret. Det var riktigt mysigt, fast det är svårt att helt slappna av. Jag tänker ju på henne helatiden och undrar hur hon har det. Så jag har kommit fram till att visst kan det vara skönt med ensamtid men tiden med henne är ändå bättre! Vi hör liksom ihop! <3

I eftermiddags kom Mikkan och Nicole hit på en snabbvisit för att mysa lite med Minja. Mikkan skulle hem till stockholm ikväll igen så det var kul att få en liten stund till med henne i eftermiddags!

Min pappa kom förbi ikväll för att lämna av lite av Minjas kläder, han ska också till Stockholm inatt men ska vara hos min farfar en stund ikväll... Han kom på att han ville ha landgång till kvällsmat, han frågade om jag ville ha något så jag passade på att beställa en bit smörgåstårta. Jag har bara ätit det några få gånger i mitt liv men blev sådär konstigt sugen på det... Och det var gott!!! Tack snälla pappa!

Jag har försökt ett bra tag nu att ladda upp lite bilder men det går inte så jag ger upp, får bli imorgon istället!
Imorgon jobbar Tim dag så jag ska ta min älskade dotter och bege mig ner till stan. Vi ska byta lite kläder och ta en kaffe i farten =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0