Nya rutiner

Idag har det inte hänt så mycket heller... Min loppa och jag var ute och gick en runda tidigt imorse, hon vaknade nämlligen vid kvart i 7 och när hon hade ätit så var ögonen vidöppna och humöret var på topp. Så jag ville inte lägga henne igen, istället blev det en runda till affären. Men när vi kom fram så insåg vi att det skulle dröja en halvtimme innan dom öppnade... Vimsig mamma!

Det är såå skönt med våra nya nattrutiner! Innan så gick jag ju upp på natten och satt mig i vardagsrummet med pluttan när hon skulle äta. Då var jag tvungen att tända för att kunna se vad jag gjorde och när vi väl kommit upp så somnade hon alltid. Så jag fick lägga ner all min energi på att försöka väcka henne för att få i henne mat. Sen när vi väl gick in och lade oss igen så var hon alltid klarvaken, så då var jag tvungen att lägga ner ännu mer energi på att få henne att somna...
Mina mammor sa till mig att det var rena galenskapen! Så nu har vi ändrat på rutinerna!!!
När hon vaknar på nätterna nu så ger jag henne först nappen så hon kan ligga och vakna lite. Sen sätter jag mig på sängkanten och ammar i mörkret med bara lite ljus från hallen. Det är så skönt för hon äter så himla bra då, och sen när jag lägger ner prinsessan igen så somnar hon oftast ganska så fort!

Annars har vi varit ute på en till promenad i solen idag, sen bara städat undan här hemma. Lägenheten är i akut behov av en runda med dammsugaren med fast det får vänta tils imorgon! Man kan ju inte göra allt på en dag, det skulle vara för ambitiöst!!!
Vi hr även passat lilla Ludde ett tag undertiden mamma var hos tandläkaren. Sen kom hon in på en snabbpussning av bebisen =)

 


Imorgon blir det en dejt med Madde och Olivia sen på kvällen har vi vår älskade man hemma. Det är galet så mycket jag kan sakna honom, så fort han går utanför dörren så önskar jag att han kom tillbaka till mig =)
Det är extra mysigt att ha honom hemma på kvällarna och en turen har vi imorgon!!!


Äkta kärlek <3



Kommentarer
Michaela

Vad skönt att du tagit ditt förnuft till fånga och inte GÅR UPP på natten. Och herregud Josephine TÄNDER LAMPORNA?? Det är ju inte konstigt att flickebarnet blir förrvirrad och tror att det är dags att socialisera ;) jag tyckte bara att sätta mig upp och amma vad jobbigt så jag körde tillslut på liggamning..latmask haha ;)

Ringer dig i dagarna. Längtar efter er! Puss!!



Michaela

2012-03-06 @ 11:57:12
William

Hej hela familjen !

Du har kommit lite efter med bloggen som jag saknar.

Hoppas att allt är OK hos Er.

Kära Hälsningar från Gammelfarfar.

Så gammal jag blev på en gång : William



ps. Har skickat mail, kolla. ds.

2012-03-08 @ 12:15:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0