En dag i Köpenhamn

Igår var jag coh min lilla familj med min mamma och pappa i Köpenhamn. Vi började med att äta brunch på en restaurang med en massa gott! Sen gick vi till saluhallarna där vi köppte lite färska örter, oliver och ostar. Helt fantastiskt ställe där, tänk om vi hade haft sånna saluhallar här i Malmö så man kunde köpa helt färskt kött och grönsaker!!!
Sen åkte vi till djurparken och tittade på alla djuren. Minja var så trött är vi kom dit så hon var tvungen att sova lite...
Men efter ett tag vakade hon, lika glad som alltid för att titta på alla djur. Elefanerna och girafferna imponerade inte så mycket men gätterna däremot, dom var roliga! Man kunde gå in till dom och mata dom så jag och min lilla loppa gick in. Hon till och med klappade dom!
Dagen avsutade vi med lite glass innan vi åkte hem. Minja ääälskar glass =)
 

Det var en helt underbart mysig dag tillsammans med dom bästa i världen! Och mitt lilla gryn är så fantastiskt snäll och duktig. Aldrig att hon gnäller, skriker eller gråter! Hon är bara så nöjd och njuter av livet. Bara hon får vara med så är hon glad!
 
 

Världens bästa mamma <3
 
 
Idag har jag jobbat för första gången sen jag gick hem på mammaledighet. Det var riktigt roligt och gick bra, jag var lite ringrostig med efter ett tag så rättade det till sig!
Mini har varit med sin pappa hela dagen, nu är dom på kalas hon Minjas kusin Alice. Jag är ensam hemma sen någon timme och har så otroligt tråkigt så det är knappt sant. Jag trodde att det skulle vara mysigt att få lite tid för mig själv men det är det verkligen inte! Jag känner mig rastlös, ensam och halv. Det är inte meningen att en mamma ska vara utan sin lilla bebis såhära!!! =)
När hon sover eller om jag tar en långdusch så är det skönt att vara "ifrån" henne lite men nu kan jag inte ens gå in till henne och lukta lite på henne eller ge henne en puss i smyg och det är jätte fel! Nä jag vill hellre ha min bebis hos mig lite för mycket än lite för lite!
 
 


Kommentarer
Anonym

Det fins många sätt att skräma barnen på !!!!!!

2012-09-18 @ 15:43:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0