En helg i Höllviken

Helgen spenderade jag och min lilla tjej i Höllviken. Min pappa var iväg på jobb torsdag-lördag så jag och Minja sov över hos mamma torsdag-fredag. Sen på fredagkvällen kom underbara Magdalena och mös med oss. Jag lagade torskfilé med blomkålsmos, vitvin-och fiskfondsås och stekta morötter med vitlök. Det var supergott och vi hade en helt fantastiskt mysig kväll.
På lördagen åkte jag och Mini ner till Höllviken igen och busade med mormorn och morfarn och sov över, sen tidigt på söndagmorgonen kom Tim ner och åt frukost med oss.
 
Annars har vi lekt en massa med Elin och Millian, sån underbar tur att vi har dom, mitt liv hade inte varit i närheten av så bra som det är om vi inte hade haft dom. Vi är liksom på samma ställe i livet med mycket lika åsikter och värderingar. Vi kan sitta i timmar och bara prata om allt och ingenting. Med henne kan jag vara med själv och vet att jag kan prata om allt och få en massa bra råd tex om barnen och allt annat man kan tänka sig. Och så himla roligt att Minja och Millian har varandra! Det är ju en så sak som man alltid önskat, att ens barn ska kunna växa upp med en vän som kommer finnas kvar för alltid. Så som jag har Anna och Adrian! Så har ju Minja förmodligen Millian, Bella och Olivia! Underbart!
 
 
Jag är så himla jätteglad för min bästa farfar som ska få nytt kök! Annas Jabob ska lägga golvet till honom nästa fredag sen kommer det snickare och sätter in nya luckor och skåp där! Det ska bli så kul att se hur det blir, nu har har orginalköket kvar och det är 50 år gammalt så det ska bli såå kul att han får nytt kök!
Sen nästa vecka ska jag äta sushi med farfar och kusin Caroline. Farfar har aldrig ätit sushi och Carro är ingen storätare av det så jag tänkte ta med dom till Saiko i Malmö och äta där, den sushin är ett mästerverk! Ska bli kul att se om dom gillar det Jag får ju inte alls äta det med allt ris men jag har tänkt länge att jag måste unna mig en kväll för jag är jättesugen på det!
 
En bild från nu i sommras efter en dag på stranden. När vi kom hem fick hon plaska i baljan på terassen. Hon älskar vatten så det är skönt! Min lilla flicka hade verkligen behövt sig ett bad idag! Men snart ska vi ner till hennes mormor och fika med henne och Elisabeth så det får skjutas på till imorgon...
 


Kommentarer
William

Hej mina vänner !

Så stolt jag är att få finnas på Din (Er) blogg.
Och att Du glädjs med mig som verkligen värmer !
Stort TACK !

Kära Hälsningar till mina närmaste grannar ! William

2012-09-12 @ 08:28:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0