Fina tänder igen

Igår var jag hos tandläkaren... Jag har vetat i över ett år nu att jag har hål i iaf en tand, men så har jag bara dragit ut på tiden... Och ju längre tid det har gått destu mer övertygad blev jag om att det var ett eller två jättestora hål som inte skulle gå att laga utan att jag skulle behöva rotfylla eller dra ut tänderna och det var jag inte så sugen på =)
Men så tog jag mig i kragen och gick dit. Jag hade ett litet hål och en liten början till ett annat... Ingen rotfyllning med andra ord haha!
Jag har ingen skräck alls för att gå till tandläkaren igentligen men jag kan inte borra utan bedövning, och det är den där bedövningen som jag tycker är obehaglig. Den sitter i så länge på mig och jag brukar råka bita mig i kinden eller tungan så jag pratade bara med stängd käke hela kvällen!
 
Minja är på god väg att snart kunna krypa. Hon kravlar med armarna och juckar med rumpan, ibland kommer hon upp på knäna en bit med hon har inte helt klämm på det än. Men jag tror det kommer snart!
 
Och min lilla loppa älskar att gunga. Vi fikade med Madde och Olivia igår och gungade lite efter det... Hon skrattar och riktigt njuter av att gunga, helt underbart att se!
 
 
Minja och Olivia på fikastund
 

 
Idag har vi inga större planer. Vi ska nog ut och gå lite med Ein och Millian om någon timme annars en oplanerad dag...
Minjas pappa ska träffa en vän ikväll så vi får underhålla oss bäst vi kan =)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0