Grattis min farfar!

Idag gratulerar vi min farfar som fyller år! GRATTIS farfar!!!
 
I förra veckan var jag med farfar och Minja och plockade björnbär. Det var en riktigt mysig dag och vi kom hem med över 5 liter bär! Både jag och farfar bakdea björnbärspaj! Min paj var det tänkt att vi skulle äta i söndags på Tims kalas, jag hade gjort den å fryst den utan att grädda den i ugnen. Men jag glömde ju be mamma ta med den hit (frös den i Höllviken eftersom vår frys är fullproppad) så den ligger kvar i frysen och väntar på ett annat tillfälle att ätas upp!
 
Igår var jag och mitt kärleksgryn en runda i stan med Elin, Millian, Madde och Olivia. Vi avslutade med mys i parken med alla ungarna. Det är ren och skär glädje att se dom tillsammans. Dom har verkligen börjat intressera sig för varandra nu, sitter och skrattar åt varandra och tycker det är kul att träffas!
Tänk att Millian snart är ett år! Det är inte klokt! Han är superduktig på att gå och har blivit en riktig liten kille! Tim kom förbi i parken igår och då lös Millian upp, och det tror jag det om man tänker på att han är fast med 5 tjejjer en hel dag haha! Stackars Millian!
 
 
Bästa finaste ungar!
 
Solen skiner och det är fint väder ute idag även om hösten är på väg. Tänkte bege mig ut på en långpromenad snart med min älskade flicka. Annars har vi inga speciella planer för dagen, får se vad som händer!


Kommentarer
William

Tack för gratulationerna och utflykten till
björnbärssnåren med Dig Josse och Minja !

Kära Hälsningar med kram till Er alla !

2012-09-07 @ 07:12:58
Anonym

Tack för gratulationerna och utflykten till
björnbärssnåren med Dig Josse och Minja !

Kära Hälsningar med kram till Er alla !

2012-09-07 @ 07:13:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0