Min lilla Lo

 
Så Gunilla, nu kom bilden äntligen!
Jag har lovat Annikas Mamma, Gunila, att jag ska lägga upp bilden på min lilla Lo i sin nya mössa så nu blev det gjort!
 
 
I lördags överraskade vi Annika som nyss fyllt 50 år, vi samlades hela familjen och vännerna utanför deras hus. Hon trodde att dom skulle på restaurang så när vi ringde på dörren och Annika öppnade så blev hon väldigt överraskad! Det blev en toippenkväll med en massa god mat. Mini skötte sig utmärkt som vanligt och fick en massa beröm av alla =)
Bilden ovan är på Mini och Gunila, en av mina trogna läsare =)
 
 
I fredags var jag, mamma och Minja en runda på Mobilia och kollade lite i affärer. Minja och hennes mormor delade på en shailatte, mums sa Mini!
Så gott att dom kletade det på sin näsor!
 
Efter att vi firat Anika i lördags så sov Minja i Höllviken hos sin mormor och morfar. Tim jobbade och tanken var att jag skulle träffa en vän ute men det blev inget så jag gick och la mig istället. Igår hämtade mamma mig och så åt vi fondue på kvällen, min och pappas favorit!!
 
Idag är Tim ledig så vi ska snart iväg och handla lite. Jag var uppe vid 6 imorse med min lilla pingla, sen powerwalkade vi (jag, loppan sov) i en timme.
 
 
 
Jag har ju glömt å berätta att jag och min prinsessa har varit ute och cyklat för första gången i torsdags! Vi tog en runda med Elin och Millian och Minja gillade det! Skönt at kunna ta cykeln on man inte orkar gå eller måste komma iväg fort!!
 
 


Kommentarer
Annika

Tack sötaste Minja och Jossan för att ni var med och fira min dag:)
Så mysigt att ni kom<3

2012-09-26 @ 16:31:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0